Spolehlivý nákup přímo
ve značkové prodejně Ingersoll
Jsme jediný oficiální internetový
prodejce Ingersoll v ČR a SR
Jedině u nás máte záruku originality
hodinek a značkového servisu.

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost 3K Group, s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.hodinky-ingersoll.eu, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné. S údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Nikdy neposkytujeme získané údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Abychom mohli realizovat obchodní transakci, potřebujeme znát Vaše jméno (případně jméno firmy, IČ, kontaktní osobu) adresu (fakturační, případně dodací), telefonní a emailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.hodinky-ingersoll.eu, obchodní podmínky, návod, jak nakupovat, ceny, popisky produktů ad., jsou dostupné bez zadávaní jakýchkoliv údajů. Kvůli realizaci obchodní transakce a dodání zboží na místo, které jste určili, s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíňené údaje. Ty získáme s Vaším souhlasem při Vaší registraci, ať už trvalé či dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.hodinky-ingersoll.eu můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@hodinky-ingersoll.eu.

« Zpět

Odběrné místo Praha VINTI - značková prodejna

Ondříčkova 16
130 00 Praha 3 - Vinohrady
Po-Čt: 12:00-19:00
Pá: 12:00-17:00
So: 10:00-15:00
Ne: Zavřeno Tel.: +420 774 496 240
Tel.: +420 777 992 273
E-mail: obchod@hodinky-ingersoll.eu
Odběrné místo Praha
Akce a novinky Více akcí a novinek >
Změna názvu obchodu
Změna názvu obchodu 2017-11-02

Z Ingersoll Store na VINTI - obchod s časem. Rozrůstáme se o další značku hodinek, proto jsme rozhodli pro změnu názvu…

Miss zdravotní sestra
Miss zdravotní sestra 2017-03-03

Dne 24.2.17 jsme se  zúčastnili jako sponzoři  plesu  zdravotních sester v krásném prostředí Žofína. Celý…

Golf digest
Golf digest 2015-07-13

Povedený článek vyšel o mechanických hodinkách Ingersoll v květnovém čísle časopisu Golf digest. Ještě jednou děkujeme panu…

Způsoby dopravy
Osobní odběr 0 Kč
Kurýr po Praze 0 Kč
DPD ParcelShop 0 Kč
Dopravní služba DPD 0 Kč
DPD na Slovensko 0 Kč
Způsoby platby
Platba na dobírku 0 Kč
Platba předem 0 Kč
Platba v hotovosti 0 Kč
Platba kartou 0 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace